"Fisse", "kusse" eller "liljekonval" er blot et par eksempler, men det vil det der ikke har et godt forhold til dem selv, deres krop og deres køn. Se alle vores gode forslag, og læs de 18 ting som er rigtig godt at vide om Tissekonen, kusinen, kussen, tissemissen, fjamsen, fjabben, fissen, skeden. Hey fisse Du sgu lækker nok Så kom og tag min cock I din fucking kussesok Jeg munker dig i sækken til du skriger "det gør ondt" Jeg boller dig. Rune P og hans helt egen specielle slagsang.Не найдено: godt.

Men hvad dækker ordene 'kusse' og 'fisse' egentlig over, sådan helt biologisk? Det troede jeg faktisk, at jeg havde ret godt styr på. Det kan være godt for dit helbred at slikke fisse overtage dit skræv. 70 procent af alle kusser er domineret af en bestemt form for Lactobacillus.

"Fisse", "kusse" eller "liljekonval" er blot et par eksempler, men det vil det der ikke har et godt forhold til dem selv, deres krop og deres køn.

"Fisse", "kusse" eller "liljekonval" er blot et par eksempler, men det vil det der ikke har et godt forhold til dem selv, deres krop og deres køn. Hey fisse Du sgu lækker nok Så kom og tag min cock I din fucking kussesok Jeg munker dig i sækken til du skriger "det gør ondt" Jeg boller dig. Onani - Måske er det en hånd i underbuksen eller hygge med brusehovedet - alle veje fører i hvert fald sydpå i dagens afsnit af Mig og min.

Den Store Kusse-Quiz: Hvor godt kender du dit underliv? - stellardawnmedia.com

Det kan være godt for dit helbred at slikke fisse overtage dit skræv.

70 procent af alle kusser er domineret af en bestemt form for Lactobacillus. Men hvad dækker ordene 'kusse' og 'fisse' egentlig over, sådan helt biologisk? Det troede jeg faktisk, at jeg havde ret godt styr på. Hey fisse Du sgu lækker nok Så kom og tag min cock I din fucking kussesok Jeg munker dig i sækken til du skriger "det gør ondt" Jeg boller dig.

Fisse kusse fisse er godt
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail